BANDENKRAAN, RUPSKRAAN GRAAFMACHINE OF MINIGRAVER MET MACHINIST HUREN?

VERHUUR VAN GRAAFMACHINES, MINIGRAVERS, BANDEN- EN RUPSKRANEN

Transport Machines & Travaux BVBA verhuurt ook betrouwbare graafmachines voor de bouwindustrie, voor korte en lange termijn en inclusief bediening. Het stelt daarvoor ervaren en zeer degelijk opgeleide machinisten ter beschikking die met het aangepaste materiaal kwalitatief werk afleveren voor allerlei bouwactiviteiten.

Zij werken met minigravers, bijvoorbeeld in de residentiële woningbouw. Maar ze voeren ook grote graafwerkzaamheden uit op bedrijfsterreinen, voor de aanleg van wegen en spoorwegen, zelfs bij sloopwerken. Ze graven irrigatiekanalen, funderingen, sleuven voor rioleringen enz.

Voor de zware graafwerken verhuurt T.M.T. robuuste machines tot 36 ton die zich hoog boven de grond verheffen en de machinist een goed zicht op de omgeving bieden. Door de uitstekende behuizing zit hij beschermd tegen weer en wind zodat de werken zonder ophouden kunnen verdergezet worden. Daarnaast schakelen aannemers T.M.T. in voor graafwerken op nauwe en moeilijk bereikbare plaatsen.

GRAAFMACHINES MET BESTUURDER

Mini-graafmachine van 2,5 tot 8 ton

Grote graafmachines tot 36 ton

VERHUUR VAN BANDENKRANEN EN RUPSKRANEN MET MACHINIST

U kunt bij T.M.T. eveneens terecht voor de huur van bandenkranen en rupskranen. Ook deze machines zijn te huur voor een korte of lange periode. Zij worden altijd bestuurd door een medewerker van het bedrijf die daarvoor de nodige certificaten behaald heeft. Want het gaat hier over echt specialistenwerk dat niet aan iedereen kan overgelaten worden.

Afhankelijk van de uit te voeren kraanwerken zet T.M.T. een bandenkraan of een rupskraan in. Het type van kraan wordt bepaald door de specifieke toepassing. In elk geval zit u als bouwaannemer goed bij T.M.T. voor alle kraanwerken: op onherbergzaam terrein en zelfs op grote hoogte. Bijvoorbeeld om een constructie te demonteren.

KRANEN MET MACHINIST

Rupsen van 15 tot 35 ton

Banden van 13 tot 20 ton

Standaarduitrusting met brede bak, smalle bak, kasseibak en kettingen. Optionele uitrusting met hydroklem, breekhamer en knijper.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BANDENKRAAN EN RUPSKRAAN?

Bij de keuze van een kraan op een bouwwerf spelen heel wat factoren mee waardoor ze niet op elk terrein gebruikt kan worden.

Een bandenkraan is wendbaarder en veelzijdiger, net dankzij de banden. Ze is toegelaten is op de openbare weg en kan dus vlot van de ene naar de andere werf rijden. Daarmee worden speciaal vervoer en bijhorende transportkosten uitgespaard. Bovendien brengt een bandenkraan minder schade aan de ondergrond aan.

Een rupskraan daarentegen beweegt zich voort op rupsbanden. De machine rust op een groter oppervlak waardoor het gewicht verdeeld wordt. Het voordeel daarvan is dat een rupskraan niet zal blijven steken in een terrein dat bezaaid is met putten. Ze zal zich ook niet vastrijden in de modder. Rupskranen worden vooral bij grote bouwprojecten ingezet waar ze van de ene naar de andere hoek van de werf rijden. Aangezien een rupskraan niet op de openbare weg mag, moet ze wel steeds met speciaal vervoer verplaatst worden.

EEN GRAAFMACHINE OF KRAAN HUREN? AARZEL NIET CONTACT OP TE NEMEN MET TRANSPORT MACHINES & TRAVAUX BVBA