KIPPER OF VRACHTWAGEN MET CHAUFFEUR HUREN?

VERHUUR VAN VRACHTWAGENS EN KIPPERS MET CHAUFFEUR 

Bent u aannemer van grondwerken, afbraakwerken, wegenbouw en andere bouwwerken? Dan bent u bij Transport Machines & Travaux BVBA aan het goede adres voor alle transport naar uw werf.

Als logistieke partner verhuurt T.M.T. uit Sint-Niklaas namelijk vrachtwagens en kipopleggers aan bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Onze voertuigen zijn te huur voor korte of lange termijn maar altijd mét chauffeur. Zo kunnen wij al uw bouwwerven overal in Vlaanderen voorzien van alle bouwmaterialen en machines die u nodig hebt bij de uitvoering van de bouwwerkzaamheden.

DIVERSE VRACHTWAGENS EN OPLEGGERS VOOR BOUWTRANSPORT

T.M.T. verhuurt voornamelijk kipwagens met containersysteem en vrachtwagens met open laadbak. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervoer van grote ladingen zoals afvalcontainers na afbraakwerken maar ook van bouwmachines. Denk maar aan cementmolens, kranen en graafmachines. Daarnaast voert T.M.T. ook alle bouwgrondstoffen, materialen en afgewerkte producten op uw werven aan: van palletten met stenen over rioleringsbuizen tot bulkladingen als zand en kiezel.

Aangezien de vrachtwagens en kipopleggers van T.M.T. multi-inzetbaar zijn voor zeer divers bouwtransport, werkt het bedrijf met een heel gevarieerd wagenpark qua afmetingen en laadvermogen. De voertuigen kunnen tot 30 ton laden en hebben een aanpasbare laadvloer die tot 7 m kan verlengd worden. T.M.T. heeft werkelijk een oplossing voor elke grote en/of zware lading.

Als uw logistieke partner verhuurt T.M.T. vrachtwagens en kipopleggers voor korte of lange termijn:

VRACHTWAGENS

Kipwagens 6 x 6, 6 x 4

Containersysteem

KIPOPLEGGERS

Trekker 4 x 2

Trekker 4 x 4

Trekker 6 x 6

VEILIG TRANSPORT OP MAAT VOOR ELKE BOUWAANNEMER

Zwaar transport gaat gepaard met strenge veiligheidsvoorschriften. Ten eerste beschikken alle chauffeurs van het bedrijf over het juiste rijbewijs om zich met een dergelijk zwaar transport op de weg te begeven. Maar daarnaast moeten ook het laden en lossen voor alle partijen in de opperste veiligheid verlopen.

Daarom zijn alle voertuigen standaard uitgerust met opklapbare zijkanten, ankerpunten en verticale palen om de lading te stabiliseren en te bevestigen. Bovendien kan een delicate vracht ook extra beschermd worden met stevige dekzeilen. Zo komt uw lading gegarandeerd veilig en volledig intact op de werf aan.

EEN VRACHTWAGEN OF KIPOPLEGGER MET CHAUFFEUR HUREN? CONTACTEER TRANSPORT MACHINES & TRAVAUX BVBA